Marjarull on bränd, mis kätkeb endas tõeliselt naturaalset ja käsitööna valminud maitseelamust. Pole saladus, et erinevate marjade ja puuviljade maitsed tulevad kõige paremini esile püreestatud kujul. Samuti on teada fakt, et kuivatamisele kui säilitusviisile on iseloomulik väga suur kaalukadu, mida tihti üritatakse kompenseerida – lisades konservante, suhkruid, õlisid või kasutades madala kvaliteediga tooraineid. Meie tootele pole lisatud suhkrut, maitseparandajaid või teisi aineid, mis kahandaksid ehedust. Siit tulenevalt ka maitsed, mida mõnikord ehk peetakse liiga hapuks. Samas õuna-jõhvikapüreest kuivatiste mekki võrreldakse tihti mannaroosaga. Näiteks õuntest Marjarull on püreestatud koos koorte, enamuse südamiku ja seemnetega, olles nii eriti tervislik.
Marjarulli kõrgekvaliteedilisest marja- ja puuviljapüreest kuivatised on valminud 10 kuni 14 tunnise kuivatusprotsessi jooksul. Püree kuivab dehüdraatori plaadil ja valmimise järgselt keeratakse rulli, nõnda valmibki Marjarull. Kuivatamisel jääb esialgsest massist alles 10 kuni 15 protsenti ja nii on toode lausa energiapommiks. Marjarulli kuivatiste unikaalsus seisneb ka selles, et isegi kahe järgneva päeva, täpselt samadest sortidest valmistatud marjarullid pole absoluutselt identsed – välimuselt ega ka maitselt. Kuivatatud toidud on kiudaineterikkad ja kui söömise ajal ka juua, tekib ruttu täiskõhu tunne.
Marjarull võib olla lisandiks toitudel, kuumadele jookidele – müslid, küpsetised, magustoidud, erinevad teed aga võib süüa ka naturaalsel kujul. Kuivatise säilivus toatemperatuuril on koguni paar aastat. Kuna kuivatamine toimub pikaajaliselt madalatel temperatuuridel, on Marjarullis hästi säilinud vitamiinid, mineraalained ja isegi osa fermente. Toortoidu hulka toodet siiski liigitada ei saa, sest kuivatamise temperatuur 53 kuni 57 kraadi seda lihtsalt enam ei võimalda. Kuna aga töötlemistemperatuur on siiski kaugel 100. kraadist, peab olema väga valiv tooraine kvaliteedi suhtes – kõik marjad ja puuviljad omavahel ei ühildu ja ka kuivatamiseks ei sobi, samuti peab rangelt kinni pidama hügieenireeglitest, on selgunud laboris läbiviidud uuringutest.
Marjarull on tõenäoliselt üks kõige tervislikumaid maiustusi nii lapsele kui ka täiskasvanule, kus saavad kokku kaasaja maitsed ja vanavanemate köögi traditsioonid. Marjarull on valmistatud teavitatud köögis ja tooraine on kasvanud puhtas Eesti looduses, kaugel intensiivsest põllumajandusest.